Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Hyvää palautetta koulutuksista

Työturvallisuuskeskus järjesti yhteensä 249 koulutustilaisuutta, joista kaikille avoimia oli 104 ja tilauskoulutuksia 145 kappaletta. Koronaepidemian vuoksi suurin osa tilaisuuksista oli verkkokoulutuksia.

Koulutusten NPS-suositeltavuus oli 70,65. NPS ilmoitetaan lukuarvona -100 ja 100 välillä. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.

Työturvallisuuskorttin suoritti yli 137 000 henkilöä.

Työhyvinvointikortti täytti 10 vuotta. Työhyvinvointikortin aineistouudistus saatiin päätökseen ja uudistettu aineisto esiteltiin joulukuussa 2021.

Tunnettuus kasvoi edellisvuodesta

Olimme mukana T-Median toteuttamassa Luottamus & Maine -tutkimuksessa. Työturvallisuuskeskus sijoittui 10. sijalle julkishallinnon organisaatioiden seurassa. Työturvallisuuskeskuksen maineen rakenteessa kaikki eri osa-alueet ovat hyvällä tasolla. Lisäksi tunnettuus kasvoi edellisvuoteen verrattuna.

Kiinnitimme vuoden aikana erityistä huomiota asiakaspalveluun, asiakaskokemukseen ja loppukäyttäjien mukanaoloon toiminnassamme.

Konkreettisena työkaluna otimme käyttöön chatbotin. Viestinnässä painotimme asiantuntijoiden roolia oman osaamisalueensa viestijöinä ja saimme tätä kautta hyvin näkyvyyttä mediassa.

Työsuojeluhenkilörekisterissä oli vuoden lopussa yli 62 000 työsuojelutehtävää.

Telma-lehti uudistettiin. Uudistus koski sekä painettua että verkkolehteä. Telma ilmestyi painettuna neljä kertaa ja sen levikki on noin 60 000.

Hankkeissa tuotettiin monipuolista materiaalia

Monipuolinen toimialaverkostomme tuotti hankkeissa ajankohtaista materiaalia työpaikkojen tueksi.

Hankkeissa työturvallisuustoimintaa, osaamista ja kehitystä tukevat digitaaliset toteutukset lisääntyivät vuoden 2021 aikana.

Digitaalisten materiaalien (80 000 latausta) ja sovellusten käyttömäärät (1 021 uutta käyttäjää) ja videoiden katselumäärät (220 000 katselua) jatkoivat nousuaan.

Vuoden 2020 aikana strategisina teemoina olivat psykososiaaliset tekijät, sisäilma ja oppilaitosyhteistyö (Turvallisuuskumppani).