Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Työsuojeluhenkilörekisteriin ilmoitettavat tiedot

Laki työsuojeluhenkilörekisteristä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) edellyttää, että työnantaja ilmoittaa työsuojeluhenkilörekisteriin seuraavien työpaikalla valittujen tai nimettyjen henkilöiden yhteystiedot ja syntymäajan:

Lisäksi ilmoitetaan työnantajaa ja työpaikkaa koskevat tiedot sekä työterveyshuoltopalvelujen tuottaja. Työpaikka työsuojeluhenkilörekisterissä tarkoittaa työsuojelun yhteistoimintatyöpaikkaa eli sitä kokonaisuutta jonka puitteissa yhteistoiminta on järjestetty.

Työnantaja voi halutessaan ilmoittaa myös päätoimisten työsuojeluammattilaisten sekä työterveyslääkärien, työpsykologien, työterveyshoitajien ja työfysioterapeuttien yhteystiedot.

Ilmoitus työsuojeluhenkilörekisteriin

Ilmoituksen työsuojeluhenkilörekisteriin tekee työsuojelupäällikkö tai muu työnantajan valtuuttama henkilö. Ilmoitus tehdään sähköisellä ilmoituksella osoitteessa www.ttkrekisteri.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Ilmoitus tehdään työsuojelun yhteistoimintakausittain ja päivitetään aina tietojen muuttuessa. Ilmoitus on tehtävä myös siinä tapauksessa, kun samat henkilöt jatkavat samoissa tehtävissä uudelle toimikaudelle.

Työturvallisuuskeskus lähettää kaksi kuukautta ennen työsuojelun yhteistoimintakauden päättymistä muistutuksen kauden päättymisestä työsuojelupäällikölle.

Työsuojeluhenkilörekisterin tietojen käyttö

Työsuojeluhenkilörekisteriin ilmoitettuja tietoja käytetään työsuojelutiedon ja työsuojelukoulutuksen järjestämiseen liittyvän tiedon välittämiseen. Työturvallisuuskeskus käyttää rekisterin tietoja oman koulutuksensa markkinointiin ja työsuojelumateriaalinsa välittämiseen. Yhteystietoja voidaan luovuttaa myös järjestöille, yhdistyksille ja muille työsuojelukoulutusta järjestäville tahoille materiaalin ja työsuojelukoulutustietojen välittämiseen.

Ota yhteyttä!

rekisteri@ttk.fi

Oletko uusi työsuojelupäällikkö tai tietojen päivittäjä? Ota yhteyttä rekisteriin sähköpostilla saadaksesi tunnukset.